Consultancy

Het is van cruciaal belang ervoor te zorgen dat uw klant of potentiële klant u te allen tijde kan bereiken en dat u een strategie hebt hoe u hem zult bereiken wanneer u hem per ongeluk hebt gemist. Ook als u zonder succes voor hem op pad bent gegaan, moet u ervoor zorgen dat hij contact kan opnemen met uw organisatie en dat uw medewerkers weten waar het om gaat.
Wij kunnen u helpen om uw communicatie op de juiste manier in te richten!

Interaction Force biedt een breed scala aan geavanceerde diensten aan.

Quick Scan

Een praktische scan om te analyseren in welke mate het bedrijf of de contactcenters de basis van een kwalitatieve communicatie aankunnen: bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit van het antwoord, rendabele behandeling en klantgericht gedrag van de medewerkers. Dit resulteert in een objectief verslag van de ervaring van de klant en aanbevelingen voor verbetering.

Contactcenter audit

We analyseren en ontwikkelen actieplannen op de volgende gebieden:

  • Integratie van de best passende contactcenter functionaliteiten in bestaande applicaties en CRM’s
  • Reorganisatie van helpdesks volgens best practices
  • Optimalisatie van de serviceniveaus naar de verwachtingen van de doelgroepen
  • Ontwerp van een technologisch pad voor de implementatie van contactcentertools om de bedrijfsdoelstellingen te blijven aankunnen

Business Continuity Plans om de negatieve impact van bedrijfsonderbrekingen te minimaliseren

Strategische Diensten

Wij begeleiden bedrijven die investeren in contactcenter functionaliteiten door een overzicht te geven van de bestaande tools op de markt, de behoeften te beschrijven, een offerte op te stellen, de potentiële leveranciers te selecteren, een proof of concept te organiseren en het projectmanagement te verzorgen.

Strategische Marketingdiensten

Wij bepalen de werkelijke waarde van klanten en prospects. We passen een modelleringsmethode toe op uw doelgroepen zodat u ze met betere resultaten kunt benaderen.

Operationele Diensten

Scripting voor contactcenters, het opzetten van campagnes, databasemanagement, het detacheren van operationmanagers, supervisors en beheerders.

Strategieën en Coaching om uw medewerkers langer aan uw bedrijf te binden

Contactcenters hebben te maken met specifieke kanalen op het gebied van human resources. We maken plannen om uw personeel langer aan uw bedrijf te binden en helpen contactcenter managers met nauwkeurige coachingmethodes.

Tijd voor een goed gesprek?