Over Interaction Force

Door onze ervaring hebben een duidelijk inzicht in de huidige eisen van de markt en weten hoe we de zakelijke behoeften van morgen moeten definiëren. Deze behoeften worden door ons geëngageerde team van creatieve ontwikkelaars vertaald in krachtige functies, zodat onze gebruikers snel kunnen reageren op veranderingen in hun klantenomgeving. Het team heeft een internationale dimensie en hun knowhow is complementair: onze ervaring omvat zowel technische als operationele aspecten.

Aanpak

Interaction Force beschikt over de gebundelde krachten van strategische en operationele experts met elks minimaal tien jaar praktische ervaring in klantcommunicatie in het domein van contactcenters en CRM. Daardoor kunnen wij uitpakken met ongeëvenaarde knowhow en gespecialiseerde tools die het volledige gamma van interactiekanalen omvatten en in totale oplossingen resulteren die de productiviteit, omzet en klantentevredenheid verhogen.
Voorstudies zonder einde en lange implementatietrajecten zijn niet aan Interaction Force besteed. Wij werken met accurate audits en vlot implementeerbare producten en diensten die kostefficiënt zijn en snel tot meetbare resultaten leiden. Wij komen mee ‘op de vloer’ en nemen zelfs desgewenst de dagdagelijkse operationele verantwoordelijkheid. Vandaar dat we enkel oplossingen voorstellen die werken!

Oprichter van Interaction Force

Yves Provost richtte in 2006 Interaction Force op. Hij heeft jarenlange bewezen ervaring op het gebied van ‘customer-interaction’-oplossingen.
Interaction Force biedt zowel strategische, technische als operationele consultancy aan. Tevens biedt het de beste oplossingen die vandaag op de markt te verkrijgen zijn aan. Yves Provost heeft zowel technische, operationele als zakelijke ervaring opgedaan op het gebied van call- en contactcenters, customer interaction en CRM-projecten en dit op projecten van verschillende grootte en in verschillende sectoren. Zijn verregaande kennis en jarenlange ervaring staan hem toe om op een correcte en optimale wijze de businessnoden te analyseren en de juiste oplossingen voor te stellen.
Hij heeft niet alleen een duidelijk beeld van de internationale contactcentermarkt, maar doorgrondt ook de generische en conceptuele kennis over alle mogelijke communicatiekanalen. Yves heeft contactcenters opgezet voor meerdere richtinggevende, internationale bedrijven.

In Yves’ visie stopt customer interaction niet bij de klassieke call- & contactcenters. Hij is een van de pioniers om de scope van customer interaction uit te breiden tot op het algemene bedrijfsniveau. Iedere medewerker dient op het juiste ogenblik de juiste bedrijfsboodschap te communiceren. Hiertoe dient hij de passende communicatiekanalen te gebruiken om het bedrijfsresultaat te optimaliseren.
Yves’ kennis was dan ook een van de drijvende factoren bij het uitwerken van de Nixxis Contact Suite. Als medeoprichter van Nixxis stond hij in voor het uitwerken van het functionele lastenboek van de oplossing en voor het beheren van het uitwerken van de oplossing.
Andere bedrijven waar Yves zijn ervaring heeft opgedaan zijn Sitel, een van de wereldwijde leiders in de contact center wereld, en Unisys, een van de meest vooraanstaande systeemintegratoren.

Naast Yves is Karen Rummens aandeelhoudster in Interaction Force. Karen heeft jarenlange ervaring als businessanaliste en klantverantwoordelijke. Voor verschillende klanten heeft ze de bedrijfsprocessen uitgetekend en bijgestuurd. Haar structureel denken en oog voor detail zorgen voor feilloze implementaties van customer interaction projecten.
Karen is ook gecertifieerd DPO (Data Protection Officer). Voor diverse klanten zorgt ze dat ze in lijn zijn met de AVG-wetgeving (GDPR-wetgeving).

Tijd voor een goed gesprek?