ContactCare helpt Stichting Garantiefonds Reisgelden in drukke tijden

door dec 20, 2018Geen categorie1 reactie

De afgelopen tijd was onze klant Stichting Garantiefonds Reisgelden volop in het nieuws vanwege het faillissement van Travelbird. Stichting Garantiefonds Reisgelden beschermt reizigers tegen faillissementen, dus velen van de gedupeerde klanten (zo’n 40.000) zochten opeens contact voor vragen over geboekte reizen en eventuele terugbetaling daarvan. Van de een op de andere dag kreeg Stichting Garantiefonds Reisgelden met een grote hoeveelheid klantcontact te maken, wat een enorme impact kan hebben op een organisatie. Zij hadden hulp nodig met de vele klanten te woord staan, waar ContactCare snel ondersteuning bij kon bieden.

Dankzij onze dienst Telefoonservice kon Stichting Garantiefonds Reisgelden direct de enorme stroom van telefoontjes opvangen. Dit werkte goed voor hen en ook voor de klanten van Travelbird. In een korte tijd hebben we onze agents getraind op het project Stichting Garantiefonds Reisgelden, wat een mooi voorbeeld is van hoe snel Telefoonservice van ContactCare ingezet kan worden en direct de bereikbaarheid voor organisaties kan vergroten. De klanten worden te woord gestaan en het eigen team wordt ondersteund.
Na eerst enkele weken de Telefoonservice gefaciliteerd te hebben, heeft ContactCare per eind november Stichting Garantiefonds Reisgelden nog verder ondersteund door óók een Klantenservice voor alle digitale communicatie in te richten. In korte tijd hebben we hen kunnen ondersteunen en ontzorgen in hun klantcontact. Binnenkort maken we een uitgebreide klantcase over onze samenwerking. Voor ContactCare is dit een ultiem voorbeeld van samenwerking in klantcontact én een voorbeeld van de vele mogelijkheden in onze bereikbaarheidsdiensten.

Binnenkort vertelt Stichting Garantiefonds Reisgelden hier meer over in een uitgebreide klantcase.

Hier kan je iets downloaden