Interaction force university

Een correcte uitvoering en start zijn cruciaal voor het succes van de klantinteractieoperaties. Een goede en complete training is essentieel en samen met de klant ontwikkelen we het juiste trainingsprogramma.

Soorten training

We onderscheiden verschillende soorten trainingen. Afhankelijk van de behoeften wordt het juiste trainingsprogramma voorgesteld. De verschillende mogelijke trainingen zijn:

Agenttraining

de agent training is een “train-the-trainer”-programma waarbij de supervisors en/of managers uitleg krijgen over hoe de agents getraind moeten worden.

Nixxis-concepttraining

Opleiding over de Nixxis-filosofie. Verantwoordelijken en IT-personeel worden getraind in de verschillende mogelijkheden van de Nixxis Contact Suite.

Supervisortraining

Opleiding over de manier waarop de activiteiten kunnen worden gemonitord. Dit omvat de supervision-, de recording- en de reportingtool.

Administratortraining

Training over hoe campagnes, agents en andere elementen van de Nixxis Contact Suite op te zetten.

IT-training

Workshop over de integratiemogelijkheden. Publiek: IT-personeel.

Begeleiding bij opstart

Bij het starten van de operaties kunt u ervoor kiezen om iemand van Nixxis op locatie of op afstand te ontvangen. Zo krijgt u onmiddellijk antwoord op vragen en kan de werking worden geoptimaliseerd door middel van een reeks “best practices” die worden doorgegeven.

Tijd voor een goed gesprek?

,hjklhjkhjkh

 kjhkhkjh